BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 5 April 2011

TENGKU SYAHRUL NIZAN ;)

hEy TENGKU SYAHRUL NIZAN <3
awak2 . awak nak tahu tak sape awak dalam life saie ?
awak dah jadi BOY yAng sAie sayang aw aw . em ,coungrate awak !
awak dah buad saie SUKE KAT AWAK yg tak bApe nak tAller itu . hee :p
em ,intially sAie tAk sure fEeling sAie kat awak . bUt sAie tAk ley nAk tipu dri sAie yg SAIE SUKA AWAK TENGKU SYAHRUL NIZAN . ;)
mAkin hari2 sAie rApat nan awak , makin sure sAie dEngAn awak . HAHA . nakal an an ? b4 saie kenAl awak , sAie tErUs CHOP Awak as a  BUDAK BAJET . hee (jgn marah )
but aftEr kEnal ,awak neyh NOTY tahu tak ? ! always buat saie KETAWE ,SENYUM tahap 20inci tahu tak ? hee . sAyang awak budAk nakal ! em , special abOut awak . awak SWEET . hee . then ,suke dEngAn perAngai awak yg ngAde tuh . dAn yang paling pEnting awak suke BULI saie dengAn kEjaguhan awak yg suke PERLI saie . awak sAlu cakap cam nim . SYG2 ! SYG TUH PENDEK ! ayat tUh buAt saie KETAWE sAmpai tercAbut GUSI . :) awak sAlu bUat kelakar . pAndai amik hati saie . kalu awak buad salah , then awak START nan ngAde awak , tErus tak jadi saie nak marah awak . HEE . bijak awak an an ? em ,awak tahu tak . 28.1.11 ,hari tuh hari paling BAHAGIE buat saie tahun 2011 .
coz date tuh , awak dah rasmi jadi BIE saie . <3 . n sAie dAh jadi BIDADARI awak budak ngade ! hee .
awak2 , mybe sAme nim sAie tAk pEnah cakap yg sAie sAyang awak . but if awak bace post sAie nim ,saie nak awak tahu yang SAIE BETUL2 SAYANG AWAK . saie IKHLAS . em ,coz sAie tAk pAndai nak explAin kat awak . then , mybe saie tak penah nak ucap THANKS kat awak coz dah baek sangat2 nan saie . dalam nim saie nak cakap . BIE , THANKS 4 EVERTHING ! . kalo boleh , saie nak lame dengan awak . coz saie tak penah couple nan BOY SEBAIK AWAK . then ,yg saie suke sal awak . saie suke MATE AWAK . mate awak cam SPAMBOB saie . hee . awak CUTE lar baby ! <3
kalo boleh an an . saie nak bagitahu satu DUNIE yg awak tuh CUTE . but kalo saie bAgitahu , t oAm akan kiddnaped awak . so , saie akan HILANG AWAK . waa ! tanak HILANG AWAK . :')
so ,bia saie je yg tahu . yg awak nim CUTE + BAEK +MANJE + sedikit ngade =) hee.
awak2 , awak tahu tak . time awak bagi saie FERERRO ROSHER kat saie , saie suke epy gyle2 . saie cakap kat awak malam tuh , then saie mintakkan awak beli an an . saie GURAU je time tuh . tgk2 , pagi tuh awak mari kat saie , then awak cakap . SYG !NAH ! dengan reAksi face manje awak tuh . waa ! teharu saie tahu tak . hee . em , awak tahu tak . kalo saie byk duit , saie nak ajak awak p jalan2 kat PARIS aw aw . then , saie cakap kat SUME ORANG kat ctuh gune mikrofon yg AWAK PELANGI CINTE SAIE . hee . em , sAie dah tunjuk pic awak kat IBU saie , then , ibu cakap kalo awak maen2kan saie , ibu nak PIAK AWAK GUNE PENYAPU . hee . awak tak buat cam tuh an an ? saie tahu awak baek. . ngee . awak2 . kalo saie tak dapat buat awak HEPY , saie mintak maaf k . tapi insyaALLAH saie cube buat awak SENYUM sampai 50 inci . hee . coz awak look CUTE if smile . hee . awak2 , awak jangan degil taw . kalo awak degil , i will PUK yOur bOdy yg cAby e2 . hee . awak2 , saie tahu kadam2 perAngai saie buad awak TERASE an an ? so ,disini saie as NUR IZATTY SYAHIRAH BT ROSEHAIMI ingin mintak maaf if buad awak tErAse . ayat SKEMA saie tuh khas untUk awak unly . hee .em  , awak tahu tak . kalo nak diekOdkan , saie SUKE AWAK dah lame . mybe dari FORM3 ,but awak time tuh TERLALU BAJET . hee . tade lAr . KIDDING saja baby ;) . em2 ,saie takOd nak cakap . hee . coz time tuh awak pon dAa ad GIRLFRIEND mybe . op op ? so , saie tanak kacau awak nan dye . but skAnk awak saie pUnye . hee . but an an , kadam2 if saie see awak nan gurl len , YA ALLAH . terAmat JELES gtuh . hee . but tanak r tUnjuk . n oam cakap saie TERLEBEY2 an an ? t orAm cakap , SIMPAN BF AWAK LAM GUA r . hee . but JELES tuh tAndenye SAYANG an an ? so , faham r an an ? em em . but tanak PAKSE awak . coz saie pOn NAKAL cam awak jugak . hee . but tak LEBIH . kalo awak cakap nan GURL laen . SUMPAH feeling tuh come by itself . hee . nak HALAU feeling tuh , tak bolee . tanak JAAD nan dye . hee . :p awak2 , hari tuh saie buad name awak lam tEpung aw aw , but name tuh HILANG bile saie tiup . so , saie buad keputusan , saie letak name pAnjang awak TENGKU SYAHRUL BIN TENGKU NIZAN tuh lam HATI saie . so , dye takan hilang lAr. .=)
Kesimpulannye lam post nim . SAIE SAYANG AWAK ! <3333 .

0 comments: