BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 6 April 2011

:(

awak . nape dengan awak hari nim ? awak laen sangat2 hari nim . saie ad buat salah nan awak ?
malam nim , awak mcg saie sepeti bese . but aftEr tuh , awak text saie . APE B2 ? HUH ! saie pelik . then , saie cAkap y nan b ? then awak reply . AD BOY MCG AWAK ! sAie tAnye awak . sape yg mcg ? then , awak cakap . tade pape lar . lupekan jea . hati saie tak sedap bile awak cakap cam tuh . saie tawu ad samting yg tak kene . em , then awak cakap agy . awak cakap , saie gurau je tadi . tade pape pon . but saie tahu awak TYPU . :( . awak ad ngAdu kat saie yg awak saked dade an an ? the, saie terus call awak . saie RISAU awk SYAHRUL . but awak cakap cam tanak cakap . tapi tape . saie paham . saie tahu awak LETIH an an ? ptg tadi awak tranning bola an an ? so , awak mesti letih .awak2 , kalo awak saked , awak makan ubat taw . saie risau awak . SUMPAH ! em em . saie sruh awak rehad , awak tanak . awak cakap tade pape . as tuh , tbe2 awak cakap . kalo tanak mcg , tape r . tayah mcg . em , saie bukan tanak mcg . saie RISAU AWAK ! saie tahu awak cam nim , coz sal boy yg mcg tuh an an ? em , awak . kalo awak terase , saie mintak maaf k . tp serius r . kalo ad boy yg mcg , saie tak reply . em , kalo penting sangat , bawu saie reply . skank awak dah pakai sim saie an an ? so , kalo ad boy yg text , awak reply lar k . tape . but kalo awak jgn pk , saie CURANG nan awak aw . saie tak penah buat awak cam tuh . kam saie dah JANJI . saie takan mungkir JANJI saie . saie SAYANG AWAK ! malam nim , awak cam tade mud nak mcg ngan saie . saie rase sebab mcg boy tuh an an ? awak cam nak marah2 saie . but awak tak tunjuk . saie tahu awak nga HOT . if ape yg saie rase nim tak betul , saie mintak maaf k . hati saie yg rase cam nim . em , awak2 . saie mintak maaf sgt2 k if dah buat awak terase nan awak ke . ad buat salah nan awak . neh ? kadam2 perangai saie nim MENGJENGKELKAN an an ? thanks coz dah saba :') . tp an an , kalo awak ad prob ,awak salu DIAM . cam malam nim, saie tanye awak . awak cakap tade pape . but sore awak tuh dah buat saie tahu . mmg ad samting yg tak kene . so , pliss ! if ad pape , SHARE kat saie . saie takod if saie ad buat salah nan awak . kalo ad , bole saie explain kan balek . ape kea ? jgn senyap n jgn pendamkan ape prob awak . saie an GF awak . an an ? so ,kalo ad pape ,share kat saie . kalo saie bolee tlg , saie tlg . em , tp jgn buat saie RISAU cam nim . :'(
awak2 . awak laen malam nim . SERIUS ! y nan awak b ? TAK BEZ tak dapat gurau nan awak cam salu . mmg awak text saie cam bese , but ayat awak tak cam salu . awak tak SEMANGAT LANSUNG !
waa ! tak bez cam nim :'(
tbe2 awak tak reply mcg saie . em , awak buat saie makin RISAU taw tak ? y nan awak ? y nan awak ?y nan awak ?awak , kalo lar betul saie yg buat awak TADE MOOD , saie mintak maaf k . kalo awak bace post nim . saie nak cakap yg SAIE RISAU AWAK SANGAT2! awak jgn lupe letak ubat kat dade awak tuh aw aw ?saie takod saked awak makin teruk . tanak awak SAKED . kalo awak dah ready nak story , awak story r neh ? i'm always with u ! <3

0 comments: