BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 21 June 2011

CANTEEN SCHOOL !

HEY HEY . harini nak share satu stOry kat kawan2 . pasal ape ? pasal KANTIN yg agak tak BEST .
agak ? bukan . MMG tak . grrr !
Tepat pukul10.20 , semue warga sekolah yg dikategorikan menengah atas . keluar kelass . gi makan .
time untul REHAT . yey yey ! perut pon da berbunyi lagu ala tamill . wow ! laparnye .
harini pada hari selase bertahrikhkan 21.6.2011 , saie sebagai ZATTY yg agak  comel ini (hee) buad keputusa nak gi kantin . biase gi koperasi je . tapi entah . harini tukar selere nak gi kantin . dengan harapan dalam hati dapat makan NASI AYAM yg budak2 ni salu cakap BEST tuh . lagipon pagi tuh mmg lapaaaaaaaaa . baru je plan nak diet . tapi NAFSU MAKAN punye pasal , niat tuh TERBATAL . hee .
hurm , so . aku ngan lagi kwn2ku yg laen . gi laaa menuju langkah kan . sampai kantin . WOWW ! SIKITNYE ORANG . sampai terhimpit2 org QUE . OMG ! pikir 5kali , aku nak melangkah masuk . kwn2 ku cakap . eh , jgn tercegat sinim . kan lagi ramai org . so , aku pon pk , a"ah kan kan ? kan lagi ramai . so , kawanku yg sorang duk kat meje . almaklumlah meje tuh je yg bersih . nasib baek sempat . hee . sedap sikit mate tgk kan kan ? :)

so , yg laen termasuk aku . jalan2 kat org jual nasi tuh . so , ape lagi ? BERATUR la kan ? tapi org laen pakat masukk je , tapi kite sekumpulan kan budak baek . so , BERATUR la , hee . WELL ;)
lame2 , surrounding makin lame makin ketad . YA ALLAH ! tuhan je yg tawu . himpit2 bagai nak pengsan aku duk dalam tuh . tapi kawan aku cakap . SABA SABA :)
merah2 muke kelihatan . dalam hati rase nak JERIT . EH KORANG ! BERATUR BOLEE TAK ? PANAS TAHU . SABA LAH NAK BELI . geram tahu tak zatty .
tungg dalam setengah jam ade . last2 sampai depan . akak tuh cakap . NASI ABIS . sekali lagi . YA ALLAH . TUHAN je yg tahu . if korang geram tak ? QUE bagai nak pecah kepale + panas + terhimpit2 . las2 ape ? hurmmm . akak kantin tuh pon satu . ape die igt die dalam COMP GADIS MELAYU ke ? letak nasik tuh dah laa yg amat lambat . org makin ramai . ase nak baling2 je ape2 kat die . cakap . akak , orang ramai akak . bukannye sorang due . grrr ! so , sambil tersenyum ketad . cakap . YEY ! harini ade kenangan manisss kat kantin . suke bile kene cam tuh ? hee . MOOd : GERAM !