BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 21 April 2011

KENAPE ? :'(

Awak . hari nim kite rase tak sEdap hati . tak tahu kenape . em em . bile pk pasal awak , kite tak sedap hati . kite rase SEDIH . awak ? awak ? awak ? err , awak marah kite an an ? kite mintak maaf . but kite nak tanye awak . kite buad salah apee kat awak ? kite buad awak terase ? buad awak sedih ? cam tuh ? but nape awak tak bagitahu ? dulu kite ade janji . if ade pape , kite kene SHARE an an ? but awak tak story kat kite . ape yg buad awak jadi macam tade mud . em em .:"( kite takod kite akan salu buad awak sedih . kite takot kite tak dapat tgk awak senyum + hepy lagi . awak tahu ? kite suke tengok bile awak senyum . tapi tah nape , makin hari , makin kite rase kite tak dapat salu tgk awak senyum . tapi kite nak buang jaoh2 perasaan tuh . kite RISAU akan jadik betul2 . awak . kite mintak maaf kalo buad awak terase . mintak maaf sgt2 . kite tahu kite byk buad salah nan awak . kite tak sempurne macam org laen . kite mintak maaf taw taw ? awak . awak tahu ? kite syg awak taw taw . kite tanak sebab  kite . awak SEDIH . tanak tuh . em em . awak ! kite nak awak nan kite BAHAGIE . kite nak tuh . SERIUS . em em . tapi nape hari nim awak laen sgt2 ? KENAPE ? awak dah tak syg kat kite ? dah tak cinte kite ? kite bukan GF yg awak salu cakap syg sangat2 lagi ke ? awak . plisss ! kalo kite ade salah , maafkan kite taw . kite tahu kite tak patut buad awak cam tuh . kite mintak maaf neh ? :'(

kalo awak dapat maafkan kite , kite janji takan buad awak cam tuh agi dah . kite janji . kite takod HILANG awak . :"(


SEDIH ............................................

WIF BUDAKCOMEL :)

:)

Wednesday, 20 April 2011

KESETIAAN AWAK :(

tUnggu , tunggu dan tunggu . kite tak penah argai pOn kesetiaan awak tuh an an ? em em . tawu kite salah . tiap2 hari , tiap2 mase . awak salu text kite . but kite ? tak penah nak text awak . buad kite , awak yang kene start dulu . kite tahu kite salah . kalo kite jadi awaak , kite pon sedih . kite pon terase . kite tak penah nak faham perasaan awak . kite salu buad awak SEDIH . an ? awak . kite tak penah ade niat nak buad awak SEDIH . sumpah tade . em em . awak ade cakap kat kite . awak takod kite borink nan awak . if awak text tiap2 hari , tiap2 mase . awak takod kite borink . asek2 text dari awak . an ? kite nak awak tahu . kite tak penah rase BORINK nan awak . SUMPAH :'(
awak . awak tahu tak ? setiap text masok . setiap call masok . bile saie tengok namecontact LOVEBABY yg masok . YA ALLAH . bahgienye kite awak . tuh tande awak tak penah nak lupe kite an ? but kite tak penah buad awak cam tuh . an ? kite mintak maaf . kite tak pandai nak amik ati awak . kite TERUK . an ? :( . awak . awak tahu tak ? if awak tak text kite sa2 hari . RENDU teramat sangat taw .kadang2 RISAU pon ad . kite takod sangat if awak lupe kite . TAKOT SANGAT2 . tapi tak penah awak buad kite cam tuh an an ? kite je salu buad awak cam tuh . tak text awak . tak call awak . waa ! sedih nan diri kite sendiri . em em . awak . sa2 je kite nak awak tahu . if kite tak text awak . tak call awak . nak awak tahu yang awak salu ade nan kite . awak salu ade dalam hati kite . kite kan dah cakap kite sayang awak ketat2 . awak kene tahu tuh taw taw ? hanye tuh je kite dapat cakap kat awak . kite mintak maaf ! :'(

Sunday, 17 April 2011

HAPPY + SEDIH :) :(

hAri nim nak cakap hEppy . sUmpah hEppy . nak cAkap sEdih . pOn ad . entAh . bUt first stOry yg hEpy dUlu r neh . err , hari nim kite dapat lOVEBEAR ! yEppy ! yEppy ! BIE kite yg nAme SYAHRUL tuh lar yg kAsi . aw aw . CANTEK LOVE TUH AWAK :') tak taw nAk cakap ape . tapi tEharu . hee ! jUz bile dapat , pUnye lAr bErbUnge hati . HAHA . bie cam2 tahU je dah idamkan bende cam tU . bie skOdeng hati sygs erk ? hee . ngade ! time rEhad , b dtg kElAs syg . kat tEmpat yAse tuh r . kat MYTINGKAT :) hee . alah . nak dtg , pUnye lAr malu . awak , awak bukan gadis k nak PEMALU :) hee . bUt tgk fAce awak time tUh , kite suke . nampak CUTE awak tuh . HAHA . then awak cakap . SYG ! dtg lar cnim jap . nak bagi samting nim . dEngAn awak sorOkkAn diri awak dekat blkg tiang . HAHA . nak tErgElak kite tahU tak . hee . then , kite cakap kat BOYFIE kite yg kite SAYANG ketad2 tuh . eh ! mai cnim lar . kaki saked nak jejalan . time tuh awak buat muke manje awak tuh lar . thEn , buat2 MERAJUK . haha . sweet baby ! hee . then , kite rAjenkan kaki p kAt awak . sampai je dekat awak , then awak cakap . NAH ! hee . YA ALLAH ! awak bUat supprise lagi . YEY ! YEY ! hee . thEn , kite cakap . BIE . TENX ! I LOVE U ! hee . time tuh tgk fAce awak , jadi pink . awak segan an an ? HAHA . cute mUke awak time tuh . then , kite balek kElas . sa2 kElas saie kasi tUnjuk . cakap . HEY KAWAN2 . BIE KITE BAGI LOVE . TGK ! CANTEK AN AN ? so , kawan2 kite JELES . ad yg pegAng . thEn , kite cakap . HAISH ! JGN ! NIM KITE PUNYE <3 hee . kite jea yg bOleh pEgAng love tuh . an b an ? err .  thEn . CHA cakap .ZATTY ! DOK ACI NGUH . NAK JUGAK ! then , kite cakap . mintak nan BOYFIE CHA r . nim kite punye . dye JELES MAYBE . :)
err , bau LOVE tuh macam awak . masam + dok dak :p hee . kidding saja . em em . wangi LOVE tuh ! bau strAwbEry gtuh . kawan kite cakap . oloh ! senyum sorAng opmow . awak nak tahu ? kite salu pEgAng lOVE tuh aw aw ? kite takOd ad orAng amik . HAHA . sweet tak ? em em . thEn , kite salu kizz aw aw ? tErsUmbat edUng sygs taw bie . wangi sangat . hee . err , baby . tEnx sEkali agy . yg nim pAsAl gElang yang awak kasi . aw ! SUKE SANGAT2 . em em . cantek + comel <3 pandai awak pilih an an ? TERIMAS SYGS :') sUme nde yAng b kAsi . JANJI SIMPAN DYE LEKLOK . MUAH ! I LOVE U <33333



SEDID :(
B . taw tak nape sygs sedih ? em em . B buad lagi . waa ! tak suke tak suke . b kan dah janji ? an ? tapi nape buad lagi ? em em :'(
err . b , sory if syg terlalu CONTROL b . em em . syg nim lebih2 an an ? tapi syg buad coz syg CARING SAL AWAK ! em em . kalo b tak suke , b cakap k . jgn silent jea . neh ? em em . sory if sygs jadi 'QUEENCONTROL' B same nim . btw kite tetap sygs awak ! :')

Friday, 15 April 2011

MENCARI AWAK :(

AWAK . AWAK JANGAN PENAH BUAT SAIE MENCARI AWAK TAW TAW ? ?
TAKOT HILANG AWAK ! :'(

makan makan makan :)

MAKAN , MAKAN , DAN MAKAN . :) MAKAN tuh bez :)
makan punye makan . then seee ! berat sUdaa naek . SUKANYA SUKANYA !
sO , thats mean ZATY MAKIN CHABBY ! yey yey ! bertAmbah COMEL lar sAie . =,=' .
dap a dap a jadi budak COMEL + CHABBY . bie sAie iaitu TENGKU SYAHRUL NIZAN always cakap . SAYANG NIM ASEK MAKAN MAKAN MAKAN . MAKIN CHABBY R MYCHENTA KEPGY . tgk ! BOYFIE kite pOn takod kite CHABBY . hee . but kite tahu . yg dye JELES . tp an b . oam cakap kalo syg CHABBY , makin CUTE . so , awak jgn jeles if saie lagi CUTE dari awak k syahrul ? heee . em em . back to the stOry again . dulu berat 43 . skank SEE ! mate bUlat kite jadi segitige tgk berat skank . 45KILOGRAM ! aw aw . 2KG naek .dap a dap a tgk BERAT skAnk . hee . but IBU ad cakap . jgn diet2 lar . makan selagi boleeh makan . HAHA . IBU nak kite montel kea ? HEE . dah ibu mAsAk bEz sgt2 . so , anak ibu LAGI SELERE lar . ibu ngade masak sedap2 ! hee . tgk ! anak ibu makin MONTEL . hee . tp tapee . TETAP SAYANG IBU ! MUAAAAHHHH !
after tahu berat makin naek , e2 tidak mematahkan semangatku untuk MAKAN LAGI . HAHAA ! yey ! dapat tambah BERAT BADAN LAGI . hee . jap agy . BIE kite cakap lagi lar ayat tuh . dah nak buat cam mane b . sygs kuad makan =) HAHA . naseb baek kuad makan , kalo kuad ngorat ?  cane ? cane ? hee .
kalo kite CHABBY ,kite bolee salu BULI AWAK ! hee . so , tolong biarkan kite MAKIN CHABBY ! hee . ZATTTTY ! TURON MAKAN ! tgk . sore ibu kite dah bunyi . YEY ! makan lagi . hee . gtg all . SIMONTEL mau makan lagi . :) IBU ! I'M COMING <3

:)

bOy dalam pic nim bie kite aw aw . . gurl2 kat luAr sane jgn amik dye dari kite taw ? kite sAyAng budak nim rApat2 . bOy nim sAlu bagi kite CHOCOLATE . dye jugAk yg sAlu buad kite hepy . kalo die tade , tak dapat lAr kite makan CHOCOLATE salu . so , jgn amik dye dAri kite neh ? :)

SI TINGGI ZATY :)

eh sAyAng . saie suke bile awak buad muke cam nim . manje tahu :) hee
sayang awak BIE ! <3

Thursday, 7 April 2011

ikhlas =,='

awak2 . awak tahu an yg saie sayang awak ? syg serius . tak maen2 . em2 , awak2 . awak nak tahu tak . awak mmg bukan FIRST LOVE saie . n saie tanak awak jadi FISRT LOVE saie . SUMPAH tanak . but saie nak awak jadi LAST LOVE saie . awak tahu tak nape ? coz saie nak awak jadik BOY yg last dapat buad saie senyum . em , if awak jadik FIRST LOVE saie , t akan ade lagi boy laen . saie tanak ! saie NAK AWAK . err , awak2 . dulu saie ngaku . yg saie TAK PERCAYE AWAK . awak tahu kan ape sebab dye ? saie dah penah story kat awak an an ? em , but skrg . saie nak awak tahu . yg saie dah mule PERCAYAKAN AWAK . so , jgn buAd saie hilang KEPERCAYAAN tuh k ? awak2 . awak nak tahu tak . EVERY SECOND ,EVERY MINUTE,EVERY HOUR OF THE DAY , saie salu THINKING OF U :') . saie salu RENDU AWAK . em , awak2 . saie tahu awak still CONFIUS nan saie . but SERIOUSLLY saie tak penah nak MAENKAN AWAK .dan saie takan penah buad awak cam tuh . tapi saie tak pakse awak nak CAYE saie cam tuh jea. . saie tahu awak JUZ CAKAP YG AWAK PERCAYE SAIE , but tak semudah tuh an an ? tapee . orAng cakap kalo tak curige tak syg an an ? so , saie tahu awak buad cam tuh ,coz ad sebab an ? dan saie tahu sebab awak buad cam tuh , sebab yg baek . awak tahu tak , saie tanak awak maenkan saie coz HATI SAIE DAH ADE NGAN AWAK . so , tanak awak buad cam XBF saie buad . SEDIH WAK BILE KENE CAM TUH . em , kadang2 saie rase saie salu SUSAHKAN AWAK ,BUAD AWAK SEDIH . an ? but awak tak tunjuk . saie tahu tuh :') but awak SABAR . thankz awak ! <3 err , skAnk saie juz ad AWAK . AWAK TENGKU SYAHYUL NIZAN . em em . tade BOY LAEN slAen awak . SAIE SERIUS NAN AWAK . awak2 , kalo lar suatu hari t , kite CLASH . awak tlg JAGE DIRI AWAK tuh baek2 taw ? awak jgn NAKAL . awak terUskan minat awak lam BOLA . walaupon saie dah tade SUPPORT AWAK DARI DEPAN , but saie nak awak tahu yg saie salu SUPPORT AWAK DARI JAUH :') . saie nak awak JANJI tuh nan saie . n siae nak mintak sangat2 AWAK STUDY RAJEN2 . k ? family awak MENGHARAPKAN AWAK BERJAYE . neh ? tuh kalo saie dah tade nan awak lagi . but NOW I'M STILL WITH U <3 . so , jgn risau . saie ad janji nan diri saie . yg saie nak UBAH AWAK JADI LEBIH BAEK . maksod saie bukan awak JAAD taw . saie nak awak jadi BOY YG PERFECT KAT MATE SAIE DAN FAMILY AWAK . tp saie takod if saie tak dapat tunaikan janji tuh jea .so , saie tanak JANJI . but saie nak awak tahu . yg saie AKAN SALU CUBE BUAD  AWAK JADI LEBIH BAEK DAN HAPPY :) . saie tanak awak SEDIH . kalo awak SEDIH . saiel lagi SEDIH . face saie bURUK If sedih . so , kalo awak tanak tgk FACE saie cam tuh , pliss . AWAK JGN SEDIH K ;) . em2 , kalo awak HEPY , saie salu doakan awak AKAN TERUS SENYUM CAM TUH . samaade saie tade or ade lam life awak . so , saie nak awak terus cam tuh sampai bile2 k . then , saie nak awak tahu yang saie BAHAGIE DAPAT KENAL NAN AWAK . saie takan penah LUPE yg awak dah penah jadi BOY saie . :') . then , saie akan salu doakan awak after saie SOLAT . tak kire saie ad kat mane , mase bile . saie nak awak tahu NAME AWAK sentiase ad kat lam HATI SAIE . <3
em2 . andai kate lagi kite clash , saie harap awak jumpe dengan GURL yg betul2 untuk awak . tapi saie harap SAIE LAR YG GURL TUH . AMIN <3
but kalo bukan saie , gurl tuh BERTUAH DAPAT AWAK . n jgn JANGAN NANGIS IF SATU HARI T AWAK HILANG SAIE . tanak awak SEDIH . neh ? nim saie gtaw if KITE CLASH . kalo diizinkan ALLAH , saie nak lame nan awak . SAIE HEPY NAN AWAK . awak pndai buad saie SENYUM =)
b4 saie lupe , kalo saie ad buad awak TERASE , saie mintak maaf k . janji tak nakal nan awak lagi . but MENGADE bole r neh ? :p . thankz 4 everthing  BIE <3
saie rase kalo awak tade . mybe saie tak bolee senyum sampai 20cm . tade sape yg bolee ganti tempat awak . so , pliss . jgn maenkan saie . neh ?
SAIE SAYANG AWAK ! <3

:')

RENDU SETENGAH MATI :')

AKU INGIN ENGKAU ADA DISINI .
MENEMANIKU SAAT SEPI .
MENEMANIKU SAAT GUNDAH .

BERAT HIDUP TANPA DIRIMU .
KU HANYA MENCINTAI KAMU
KU HANYA MEMILIKI KAMU

AKU RENDU SENTENGAH MATI KEPADAMU .
SUNGGUH KU INGIN KAU TAHU .
AKU RENDU . SETENGAH MATI .

MESKI . TELAH LAMA KITA TAK BERTEMU .
KU SELALU MEMIKIRKANMU .
KU TAK BISA HIDUP TANPAMU

AKU RENDU SETENGAH MATI KEPADAMU .
SUNGGUH KU INGIN KAU TAHU .
AKU . . RENDU . . SETENGAH MATI . .


AKU RENDU <3



MISSING U TENGKU SYAHRUL :)

Wednesday, 6 April 2011

:(

awak . nape dengan awak hari nim ? awak laen sangat2 hari nim . saie ad buat salah nan awak ?
malam nim , awak mcg saie sepeti bese . but aftEr tuh , awak text saie . APE B2 ? HUH ! saie pelik . then , saie cAkap y nan b ? then awak reply . AD BOY MCG AWAK ! sAie tAnye awak . sape yg mcg ? then , awak cakap . tade pape lar . lupekan jea . hati saie tak sedap bile awak cakap cam tuh . saie tawu ad samting yg tak kene . em , then awak cakap agy . awak cakap , saie gurau je tadi . tade pape pon . but saie tahu awak TYPU . :( . awak ad ngAdu kat saie yg awak saked dade an an ? the, saie terus call awak . saie RISAU awk SYAHRUL . but awak cakap cam tanak cakap . tapi tape . saie paham . saie tahu awak LETIH an an ? ptg tadi awak tranning bola an an ? so , awak mesti letih .awak2 , kalo awak saked , awak makan ubat taw . saie risau awak . SUMPAH ! em em . saie sruh awak rehad , awak tanak . awak cakap tade pape . as tuh , tbe2 awak cakap . kalo tanak mcg , tape r . tayah mcg . em , saie bukan tanak mcg . saie RISAU AWAK ! saie tahu awak cam nim , coz sal boy yg mcg tuh an an ? em , awak . kalo awak terase , saie mintak maaf k . tp serius r . kalo ad boy yg mcg , saie tak reply . em , kalo penting sangat , bawu saie reply . skank awak dah pakai sim saie an an ? so , kalo ad boy yg text , awak reply lar k . tape . but kalo awak jgn pk , saie CURANG nan awak aw . saie tak penah buat awak cam tuh . kam saie dah JANJI . saie takan mungkir JANJI saie . saie SAYANG AWAK ! malam nim , awak cam tade mud nak mcg ngan saie . saie rase sebab mcg boy tuh an an ? awak cam nak marah2 saie . but awak tak tunjuk . saie tahu awak nga HOT . if ape yg saie rase nim tak betul , saie mintak maaf k . hati saie yg rase cam nim . em , awak2 . saie mintak maaf sgt2 k if dah buat awak terase nan awak ke . ad buat salah nan awak . neh ? kadam2 perangai saie nim MENGJENGKELKAN an an ? thanks coz dah saba :') . tp an an , kalo awak ad prob ,awak salu DIAM . cam malam nim, saie tanye awak . awak cakap tade pape . but sore awak tuh dah buat saie tahu . mmg ad samting yg tak kene . so , pliss ! if ad pape , SHARE kat saie . saie takod if saie ad buat salah nan awak . kalo ad , bole saie explain kan balek . ape kea ? jgn senyap n jgn pendamkan ape prob awak . saie an GF awak . an an ? so ,kalo ad pape ,share kat saie . kalo saie bolee tlg , saie tlg . em , tp jgn buat saie RISAU cam nim . :'(
awak2 . awak laen malam nim . SERIUS ! y nan awak b ? TAK BEZ tak dapat gurau nan awak cam salu . mmg awak text saie cam bese , but ayat awak tak cam salu . awak tak SEMANGAT LANSUNG !
waa ! tak bez cam nim :'(
tbe2 awak tak reply mcg saie . em , awak buat saie makin RISAU taw tak ? y nan awak ? y nan awak ?y nan awak ?awak , kalo lar betul saie yg buat awak TADE MOOD , saie mintak maaf k . kalo awak bace post nim . saie nak cakap yg SAIE RISAU AWAK SANGAT2! awak jgn lupe letak ubat kat dade awak tuh aw aw ?saie takod saked awak makin teruk . tanak awak SAKED . kalo awak dah ready nak story , awak story r neh ? i'm always with u ! <3

Tuesday, 5 April 2011

TENGKU SYAHRUL NIZAN ;)

hEy TENGKU SYAHRUL NIZAN <3
awak2 . awak nak tahu tak sape awak dalam life saie ?
awak dah jadi BOY yAng sAie sayang aw aw . em ,coungrate awak !
awak dah buad saie SUKE KAT AWAK yg tak bApe nak tAller itu . hee :p
em ,intially sAie tAk sure fEeling sAie kat awak . bUt sAie tAk ley nAk tipu dri sAie yg SAIE SUKA AWAK TENGKU SYAHRUL NIZAN . ;)
mAkin hari2 sAie rApat nan awak , makin sure sAie dEngAn awak . HAHA . nakal an an ? b4 saie kenAl awak , sAie tErUs CHOP Awak as a  BUDAK BAJET . hee (jgn marah )
but aftEr kEnal ,awak neyh NOTY tahu tak ? ! always buat saie KETAWE ,SENYUM tahap 20inci tahu tak ? hee . sAyang awak budAk nakal ! em , special abOut awak . awak SWEET . hee . then ,suke dEngAn perAngai awak yg ngAde tuh . dAn yang paling pEnting awak suke BULI saie dengAn kEjaguhan awak yg suke PERLI saie . awak sAlu cakap cam nim . SYG2 ! SYG TUH PENDEK ! ayat tUh buAt saie KETAWE sAmpai tercAbut GUSI . :) awak sAlu bUat kelakar . pAndai amik hati saie . kalu awak buad salah , then awak START nan ngAde awak , tErus tak jadi saie nak marah awak . HEE . bijak awak an an ? em ,awak tahu tak . 28.1.11 ,hari tuh hari paling BAHAGIE buat saie tahun 2011 .
coz date tuh , awak dah rasmi jadi BIE saie . <3 . n sAie dAh jadi BIDADARI awak budak ngade ! hee .
awak2 , mybe sAme nim sAie tAk pEnah cakap yg sAie sAyang awak . but if awak bace post sAie nim ,saie nak awak tahu yang SAIE BETUL2 SAYANG AWAK . saie IKHLAS . em ,coz sAie tAk pAndai nak explAin kat awak . then , mybe saie tak penah nak ucap THANKS kat awak coz dah baek sangat2 nan saie . dalam nim saie nak cakap . BIE , THANKS 4 EVERTHING ! . kalo boleh , saie nak lame dengan awak . coz saie tak penah couple nan BOY SEBAIK AWAK . then ,yg saie suke sal awak . saie suke MATE AWAK . mate awak cam SPAMBOB saie . hee . awak CUTE lar baby ! <3
kalo boleh an an . saie nak bagitahu satu DUNIE yg awak tuh CUTE . but kalo saie bAgitahu , t oAm akan kiddnaped awak . so , saie akan HILANG AWAK . waa ! tanak HILANG AWAK . :')
so ,bia saie je yg tahu . yg awak nim CUTE + BAEK +MANJE + sedikit ngade =) hee.
awak2 , awak tahu tak . time awak bagi saie FERERRO ROSHER kat saie , saie suke epy gyle2 . saie cakap kat awak malam tuh , then saie mintakkan awak beli an an . saie GURAU je time tuh . tgk2 , pagi tuh awak mari kat saie , then awak cakap . SYG !NAH ! dengan reAksi face manje awak tuh . waa ! teharu saie tahu tak . hee . em , awak tahu tak . kalo saie byk duit , saie nak ajak awak p jalan2 kat PARIS aw aw . then , saie cakap kat SUME ORANG kat ctuh gune mikrofon yg AWAK PELANGI CINTE SAIE . hee . em , sAie dah tunjuk pic awak kat IBU saie , then , ibu cakap kalo awak maen2kan saie , ibu nak PIAK AWAK GUNE PENYAPU . hee . awak tak buat cam tuh an an ? saie tahu awak baek. . ngee . awak2 . kalo saie tak dapat buat awak HEPY , saie mintak maaf k . tapi insyaALLAH saie cube buat awak SENYUM sampai 50 inci . hee . coz awak look CUTE if smile . hee . awak2 , awak jangan degil taw . kalo awak degil , i will PUK yOur bOdy yg cAby e2 . hee . awak2 , saie tahu kadam2 perAngai saie buad awak TERASE an an ? so ,disini saie as NUR IZATTY SYAHIRAH BT ROSEHAIMI ingin mintak maaf if buad awak tErAse . ayat SKEMA saie tuh khas untUk awak unly . hee .em  , awak tahu tak . kalo nak diekOdkan , saie SUKE AWAK dah lame . mybe dari FORM3 ,but awak time tuh TERLALU BAJET . hee . tade lAr . KIDDING saja baby ;) . em2 ,saie takOd nak cakap . hee . coz time tuh awak pon dAa ad GIRLFRIEND mybe . op op ? so , saie tanak kacau awak nan dye . but skAnk awak saie pUnye . hee . but an an , kadam2 if saie see awak nan gurl len , YA ALLAH . terAmat JELES gtuh . hee . but tanak r tUnjuk . n oam cakap saie TERLEBEY2 an an ? t orAm cakap , SIMPAN BF AWAK LAM GUA r . hee . but JELES tuh tAndenye SAYANG an an ? so , faham r an an ? em em . but tanak PAKSE awak . coz saie pOn NAKAL cam awak jugak . hee . but tak LEBIH . kalo awak cakap nan GURL laen . SUMPAH feeling tuh come by itself . hee . nak HALAU feeling tuh , tak bolee . tanak JAAD nan dye . hee . :p awak2 , hari tuh saie buad name awak lam tEpung aw aw , but name tuh HILANG bile saie tiup . so , saie buad keputusan , saie letak name pAnjang awak TENGKU SYAHRUL BIN TENGKU NIZAN tuh lam HATI saie . so , dye takan hilang lAr. .=)
Kesimpulannye lam post nim . SAIE SAYANG AWAK ! <3333 .