BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 15 May 2011

TRUE LOVE :')

LOVE ? CINTE ? same tak due2 tuh ? punye meaning yg same tak ? cinte tuh nde ? nde ? em , cinte tuh bez tak ? kalo kite rapat nan die , agak2 die bole buad kite hepy tak ? tapi kalo hepy , nape ade orang yang nanges + sedih bile rapat nan die ? hey hey . name kite zaty . hari nim kite nak story sal cinte . cinte ? cinte ke ? mybe kot . hee . ditujukan ? sure lar kat budak tuh . budak mane ? budak capital S tuh . sapee ? olo . ehem ehem tuh . sape ? olo , nak tahu jugak ? bie kite lar . sape ? TEKE ~ hee .

bie ? awak tahu ta cinte saie ? ta taw ? k . saie gtaw kat awak neh neh ? :)

cinte buad saie b4 saie kenal awak . CINTE TUH MISTERI . yang saie ta taw bile akan berakhir rase cinte yg saie labelkan MISTERI sgt tuh . hee . tapi tapi setelah meet nan awak ? bace bawah ~

namun tak seperti cinte saie kat awak . :) ngade tak bunyi ? biarkan . dah tuh yg saie rase . saie gtaw lar . hee . em , ade lagi . saie genapkan cinte awak yg awak kasi tuh kan kan , kat dalam ? ? ? dalam ape ? dalam life saie lar ucukk :) hee . em em . ade lagi tuk awak . ku ingin mencintai mu selamenye . SELAMANYA k ? tade kejap kejap :') . SELAMANYE ? sampai bile ? sampai akhirnye saie tutup mate dan dan dan waktu ambik saie . tapi tapi time tuh awak jgn sedih taw taw ? t saie ta tenang kat alam tuh . taw taw ? :') em em . kalo saie cakap KU INGIN SELAMANYA NAN DIRIMU , awak cakap saie lebih2 tak ? kalo awak cakap lebih2 pon , saie ta kesah . sebab saie ikhlas katekan tu untuk awak . sumpah ~ dan dan dan ? dan ape ? dan akan salu MENYAYANGI DIRIMU sampai WAKTU MEMANGGI SAIE . em em . kalo saie cakap cam tuh , jgn labekan saie NGADE lak aw aw . kate2 tuh pon saie ikhlas . tapi orang cakap , kalo kite salu tunjuk2 yg kite sygs org tuh , 6pak cam nebeng2 lak kan ? tapi kalo saie tak cakap , saie takod ta sempat nak gtaw yg SAIE SYGS AWAK . saie berharap ? berharap ape ? nak tawu ? kasi chocolate dulu . hee ~ em em . saie berharap awak akan ABADI dalam life saie . :') sebab ape ? sebab sebab ? cam biase . sebab SYGS . hee . MENCINTAIMU adalah BAHGIE bagiku . sebab ape ? tayah tahu :P rahasie saie sebagai seorang girlfie . hee . KASEH saie hanye tuk awak . ONLY AWAK <3  kalo nak diibaratkan macam nim lar . UNTUK AWAK SELAMENYE DAN TETAP NAN AWAK :) .

em em em . ade lagi nim . nak tawu ? len kali saie story :p kalo nak update panjang2 , awak bukan rajen sgt nak bace . kan awak ZZZZZZZZZZ kat depan laptop nim . hee . ILY anjee <3

0 comments: