BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 18 May 2011

exam =,='

exam ? tuh lam omputeh language . but la melayu PEPERIKSAAN . bende tuh normel buad seseorang pelajar .
same seperti budak yg diberi name ZATTY . harinim kan kan , i nak stOry mOry sikit . sikit ? haha . takkk ! banyak ++++ .
sebab ape ? sebab exam lar :) daa title pOn diberi name exam kan kan ? harinim bagi budak SN yang amik paper . kiteOrang amik
paper ADDMATHS . waa ~ seronok kan kan ? muke stress tapi buat2 gembire tuh yang terpancar kat muke bagi studeng yg study
kat 4SN tuh . ADDMATHS ? satu subjek yang amat senang . SENANG ? opsss ! tertinggal . SENANG bagi orang yg BIJAK ++++ .
bagi budak yg BIJAK ---- cam aku nim kan kan , yang amat susah . seperti tadi . tangan bagai nak rak cari jawapan . bayangkan 1soalan sampai 2page . kalo karangan , daa A+++ ambe . tgk kawan2 yang ade kat tepi , depan , belakang . tanye dorang . ane tawu bolee usyar2 jawapan kan kan ? tapi tapi ? HAMPE :/ + TERGELAK :) haha ~ nak tawu nape tak ? oke , zaty stOry ;) kawan2 zaty yang comel2 tuh pOn tak buat . dorang angkat paper die . die cakap cam nim r . NAK TGK ? TGK R . PAPER AKU SUCI + BERSIH + MURNI agi sambil buad muke cute . HAHA ~ lawak kan kan ?
tuh menunjukkan paper yang kite sedang hadapi tuh mmg SUSAH . GRRRRRRRRRRRRR ! then dengar suare yang buad EHEM EHEM EHEM . suare sedap sape tuh ? pusing depan jap . YEAH :) CG YANG CANTIK + COMEL ade didepan . haha . SERAM tgk . CG buad muke cute + bagi senyuman yang paling menawan sambil berkate . MURID2 . CG TAHU PAPER TUH SUSAH . TAPI CG TAHU KORANG BOLEE BUAT . TUNJUKKAN YANG AWAK SEMUE TUH PANDAI . waaa ! TEHARU student 4sn tuh . dengar je cam tuh . BERSEMANGAT kiteorang . TERIMAS CG ! MUAH ! so , ape lagi kan kan ? semua pon buad dengan reaksi muke yang ketat2 tapi sempat lagi senyum . tande KESERONOKAN buad paper tuh . haha . KELAKAR awak sume tahu tahu ? btw hope sume budak 4sn dapat result yang bolee buad kite SENYUM lagi menawan dari senyuman time kite buad ADDMATHS tadi :) CHILLL <3

0 comments: